top of page

Over Marion

Ik kocht mijn eerste serieuze camera 10  jaar geleden. Eigenlijk gewoon omdat ik zin had om mooie beelden te maken.

Dat bleek het begin te zijn van een nieuwe focus in mijn leven, die inmiddels op verschillende gebieden resultaten oplevert waar ik trots op ben. 

Mijn hele werkende leven heeft altijd om theater gedraaid. Niet gek dus dat ik theaterfotografie ben gaan doen, en dat beschouw als een belangrijke specialisatie waar ik het juiste moment probeer te framen in al zijn dynamiek. Daarnaast speelt theater zich af op straat, de andere grote liefde binnen de fotografie die ik najaag. Het gaat eigenlijk altijd om mensen en hun emoties, en dat komt close up natuurlijk terug in de categorie portretten. Daarbij ligt mijn voorkeur bij het vastleggen van natuurlijke, persoonlijke momenten.

De spelende mens, de onbevangen mens, de zelfbewuste mens. 

Het geheel is een representatie van alle in mijn nabije omgeving aanwezige groepen. Zo je wilt: culturen, subculturen en tussenculturen. Iedereen dus, en dan vooral diegenen die misschien niet direct de mainstream bevolken. Door juist mijn lens te richten op diegenen met een eigen, nieuw verhaal wil ik bijdragen aan de diversiteit van onze beeldtaal. 

Enjoy en laat het weten als ik iets voor je kan betekenen!

DSC03094-3.jpg

Selfie 2022

bottom of page